Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πρωϊνό Μακιγιάζ σε 5 λεπτά!

ΠΡΩΪΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ?!!!

Πόσες φορές έχουμε ξυπνήσει στραβά ή μας έχει πάρει ο ύπνος και τρέχουμε για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε για να πάμε γρήγορα στη δουλειά…?

Θέλουμε όμως να είμαστε και όσο πιο περιποιημένες γίνεται !

Μην αγχώνεστε…  προλαβαίνετε! Αφιερώστε μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας για ένα τέλειο πρωϊνό μακιγιάζ!

Σας προτείνω ένα πρωϊνό natural look που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι πανεύκολο!

Θα διαπιστώσετε πως αυτόματα θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας, θα αναδειχτούν τα χαρακτηριστικά σας, θα νιώθετε και θα είστε όμορφη!

Είστε έτοιμες?

 Λοιπόν…. Χρονομετρήστε!


Αφού πλύνετε το πρόσωπο σας, απλώστε μια κρέμα ημέρας και βάλτε στα χείλη λίγο Lip balm ώστε να ενυδατωθούν. Μέχρι να ντυθείτε και να ετοιμαστείτε θα έχει απορροφηθεί η ενυδατική σας κρέμα!


Βήμα 1ο

Χρόνος: 60 δευτερόλεπτα

Χρησιμοποιείστε ένα ελαφρύ φον ντε τεν ή ένα mineral makeup με δείκτη προστασίας και απλώστε το με τα δάκτυλα στο πρόσωπο σας με κυκλικές κινήσεις, δουλεύοντας καλά το προϊόν ώστε να απλωθεί σωστά. Μη ξεχάσετε να καλύψετε και το λαιμό για μια ενιαία και ομοιόμορφη απόχρωση της επιδερμίδας.

Βήμα 2ο

Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα

Απλώστε στα μάτια σας το κονσίλερ (concealer), με τον παράμεσο, με απαλά “χτυπηματάκια” και όχι τρίβοντας ώστε να έχετε μια σωστή κάλυψη χωρίς ατέλειες.

Βήμα 3ο

Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα

Με μια διάφανη ή mineral πούδρα ταμπονάρετε καλά το κονσίλερ κάτω από τα μάτια και πουδράρετε ελαφρά το υπόλοιπο πρόσωπο με τη βοήθεια ενός πινέλου.

Βήμα 4ο

Χρόνος: 15 δευτερόλεπτα

Χτενίστε τα φρύδια σας, ώστε να φύγει η σκόνη από την πούδρα και σχηματίστε τα με ένα μολύβι ή σκιά φρυδιών κοντά στο φυσικό τους χρώμα.

Βήμα 5ο

Χρόνος: 35 δευτερόλεπτα

Σκιάστε το κινητό βλέφαρο με μια σκιά (ματ ή γυαλιστερή) σε αποχρώσεις: ζεστό μπεζ, μπεζ χρυσό, ή πολύ ανοιχτό καφέ.

alt  alt  alt


Βήμα 6ο

Χρόνος: 35 δευτερόλεπτα

Απογειώστε το βλέμμα σας με τη βοήθεια ενός μολυβιού ματιών, σε off-black απόχρωση, κάνοντας μισό περίγραμμα στο άνω βλέφαρο, μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήστε διακριτικά προς τα μέσα, στις ρίζες των βλεφάρων.


alt




 Βήμα 7ο

Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα

Επιλέξτε μια μαύρη μάσκαρα για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας αφού πρώτα τις γυρίσετε με ένα ψαλιδάκι.

Βήμα 8ο

Χρόνος: 35 δευτερόλεπτα

Ρουφήξτε προς τα μέσα τα μάγουλα σας, και με τη βοήθεια ενός bronzer σκιάστε πάνω στα ζυγωματικά. Με το πινέλο του ρούζ σβήστε διακριτικά με ανοδικές κινήσεις.  Με ένα απαλό ροζ ρουζ φωτίστε τα μήλα σας δίνοντας μια υγιή και φρέσκια όψη.

Βήμα 9ο

Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα

Με ένα μολύβι χειλιών κοντά στη φυσική τους απόχρωση, κάντε ένα διακριτικό περίγραμμα. Χρησιμοποιείστε ένα lip gloss σε φυσική απόχρωση για να γεμίσετε τα χείλη σας.


Και είστε έτοιμη!

Written by: Make-up artist Fotini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου