Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Πώς να κάνει Casual Μακιγιάζ

Μακιγιάζ βοηθά πάντα στην ενίσχυση της εμφάνισή σας. Υπάρχουν, επίσης, συγκεκριμένες τεχνικές μακιγιάζ, το οποίο θα πρέπει να φορούν από έχοντας κατά νου τη συγκεκριμένη περίσταση για την οποία είστε φορώντας το μακιγιάζ. Casual μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να δούμε απλά και περιστασιακό, ενώ συμμετέχουν σε οποιαδήποτε άτυπη γεγονός ή περίσταση. Σε σύγκριση με άλλες απαρτίζουν τις τεχνικές, το casual μακιγιάζ προσθέτει την ομορφιά και την κομψότητα στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να φοράτε casual μακιγιάζ για τη φοίτηση σε οποιαδήποτε συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικές συναντήσεις, επίσημες ή casual έξοδο, καθώς και για την προετοιμασία για μια ημερομηνία. Υπάρχουν επίσης μερικές απλές αλλά χρήσιμες τεχνικές μακιγιάζ, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι σας για να φορέσει ένα περιστασιακό μακιγιάζ.
Οδηγίες
  1. Πριν κάνετε μια περιστασιακή μακιγιάζ, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή και φυσικά χρώματα για τον εαυτό σας. Πάντοτε να επιλέξετε τα προϊόντα μακιγιάζ που παρέχει ένα ελαφρύ και φυσική σκιά.Για ένα απλό μακιγιάζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν, eyeliner, σκιά ματιών, μάσκαρα και. Το μακιγιάζ βάση θα πρέπει να έχει ακριβώς από την απόχρωση που ταιριάζουν με τον τόνο δερμάτων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν και τα χείλη χιτώνια με τις σκιές του φωτός ροζ, λεβάντα, ανοιχτό ιώδες, καστανό γυμνό ή χλωμό αποχρώσεις του πορτοκαλί.
  2. Το eyeliner και μάσκαρα για τα μάτια σας μπορεί να είναι στάχτη μαύρο, σκούρο μαύρο, σκούρο καφέ, java ή άσπρη καρυδιά. Επίσης, αποφύγετε να πάρει τολμηρές και ελκυστικά χρώματα όπως το κόκκινο, φούξια, κατακόκκινο, σοκολατί. Για τα μάτια χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα όπως ουρανός, ανοικτό ροζ, καπνιστή γκρι και ανοικτό καφέ, μαζί με μαύρο ή σκούρο καφέ eyeliners. Εφαρμόστε μια ενιαία στρώση μακιγιάζ με φως στρώματα για την αποκάλυψη φυσική ομορφιά σας. Θα πρέπει να παραλάβετε το ίδρυμα και concealer με το ακριβές χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.
  3. Θα πρέπει να καθαρίσετε το πρόσωπό σας πλήρως για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Αποκτήστε το πρόσωπό σας να πλένονται χρησιμοποιώντας μια απαλή, πλύνετε το πρόσωπό ή ενυδατική λοσιόν καθαρισμού. Μετά την πλύση, χρησιμοποιήστε μια μη αλκοολούχα γραφίτη ή ροδόνερο για να σκουπίσετε ρύπο και grime από το πρόσωπό σας και τους πόρους. Ξηρό το πρόσωπό σας με χαϊδεύει με μια πετσέτα και την έναρξη της εφαρμογής των casual μακιγιάζ.
  4. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο γαλάκτωμα και ενυδατώνουν το πρόσωπό σας, αν το δέρμα σας είναι ξηρό. Χωματίδα μερικές concealer πάνω από το δάχτυλό σας συμβουλές και να συνδυάσει το πάνω από το πρόσωπό σας.Το concealer θα βοηθήσει στην κάλυψη των blemishes, τα σπυράκια και τα σημάδια στο πρόσωπό σας. Το casual μακιγιάζ θα δούμε τέλεια αν το concealer ταιριάζει ακριβώς με τη χροιά σας.
  5. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο ή βαμβάκι και να εφαρμόσει το makeup ίδρυμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Εφαρμόστε ένα ανοιχτόχρωμο βάσεων που θα συνδυάζονται τέλεια με το δέρμα σας χωρίς δίνοντας του ένα βαρύ και θαμπή όψη. Τώρα μπορείτε να κοκκινίζει για με ροζ, καφέ, ή πολύ ελαφρύτερες αποχρώσεις του bronzer.
  6. Μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ θεμέλιο, επικεντρώνονται στα μάτια σας που είναι τα κυριότερα σημεία του μακιγιάζ σας. Τονίστε τα μάτια σας με κάποιο φυσικό χρώμα και τη χρήση eyeliner ποιότητα να περιγράψει τα μάτια για την παράταση μέχρι το χείλος. Εφαρμόστε τη μάσκαρα που πρέπει να έχουν την ίδια απόχρωση με το σκάφος της γραμμής. Εφαρμόστε τη σκιά ματιών ομαλά με μια ομαλή βούρτσα και αποφύγετε το κτύπημα σε μεγάλο βαθμό από τα μάτια και τα φρύδια σας.
  7. Αφού τελείωσε με τα μάτια, θα πρέπει να προσθέσετε χρώμα στα χείλη σας. Περίγραμμα τα χείλη σας με χειλικό σκάφος της γραμμής του ουδέτερες αποχρώσεις και στη συνέχεια να εφαρμόσει το χρώμα βάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου