Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Μαύρισμα χωρίς ήλιο!


Για να αποκτήσεις χρυσαφένιο, εξωτικό μαύρισμα χωρίς ήλιο και σε χρόνο dt, η πρόταση που σου έχουμε είναι η πιο αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλής που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά.


Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να επιλέξεις το κατάλληλο για τις ανάγκες σου προϊόν self tan (γαλάκτωμα, spray, lotion, μαντηλάκια) και να περάσεις λίγη ώρα μαζί του στο μπάνιο του σπιτιού σου. Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολύ απλοί κι αν τους ακολουθήσεις ευλαβικά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει στο έπακρο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Αν έχεις να κάνεις αποτρίχωση σε διάφορα σημεία του σώματός σου καλό είναι να το κάνεις 1-2 ημέρες πριν από την εφαρμογή του self tan ώστε η επιδερμίδα να μην είναι ερεθισμένη.

2. Πριν από την εφαρμογή του αυτομαυριστικού προϊόντος κάνε ήπια απολέπιση σε όλο σου το σώμα επιμένοντας σε σημεία όπως τα γόνατα και οι αγκώνες που έχουν μια πιο σκληρή υφή. Με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα θα εξασφαλίσεις ομοιομορφία και διάρκεια στο μαύρισμά σου.

3. Η πιο σωστή ώρα για να απλώσεις ή να ψεκάσεις το self tan ιδανικά είναι λίγο πριν να πέσεις για ύπνο. Κι αυτό γιατί δεν θα χρειαστεί να φορέσεις ρούχα άμεσα ώστε να δημιουργηθούν πιθανοί λεκέδες και το προϊόν θα απορροφηθεί σωστά και ομοιόμορφα.

4. Οι κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι από κάτω προς τα πάνω. Ξεκίνα να απλώνεις την αυτομαυριστική κρέμα, με κυκλικές κινήσεις, από τα δάχτυλα των ποδιών προς τις γάμπες, στην συνέχεις, προς τους γλουτούς, κοιλιά, πλάτη, χέρια. Ειδικά για την πλάτη αν δεν διαθέτεις χέρια με ικανότητες τιραμόλα φρόντισε να έχεις την κολλητή μαζί σου για να σε βοηθήσει στην επάλειψη.

5. Στις πιο τραχιές περιοχές όπως τα γόνατα και οι αγκώνες χρησιμοποίησε μικρότερη ποσότητα γιατί μπορεί να μην απορροφηθεί καλά το προϊόν και το αποτέλεσμα να βγει πιο σκούρο.

6. Αφού ολοκληρώσεις την επάλειψη του σώματος συνέχισε την προσπάθειά σου με ένα self tan ειδικά σχεδιασμένο για το πρόσωπο, το οποίο και θα εφαρμόσεις στο λαιμό και μπροστά στο ντεκολτέ.

7. Αφού ολοκληρώσεις την προσπάθεια πλύνε με μεγάλη προσοχή τα χέρια σου, επιμένοντας στην περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα και περίμενε έως ότου απορροφηθεί πλήρως το προιόν. Αν κάποιοι λεκέδες επιμένουν επαλείψτε την περιοχή με χυμό από λεμόνι.

8. Τέλος, για να διατηρήσεις ή για να κάνεις ακόμη πιο βαθύ και σοκολατένιο το μαύρισμά σου δεν έχεις παρά να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα.

Κορίνα Βρούσια
Beauty Editor
Πηγή:  http://www.stylewatch.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου