Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ


AROMADISIAC Άρωμα σε Σπρέυ. Αποπλανήστε την με το διεγερτικό άρωμα από πικάντικο κολίαντρο, σύκο και πατσουλί.


Ungaro Άρωμα σε Σπρέυ
Ξυλώδες-Δροσερό
Νιώστε αυτοπεποίθηση και αβίαστα σέξι… με ένα σοφιστικέ μείγμα από φυσικό vetiver και σανδαλόξυλο με αναζωογονητικό κάρδαμο και γκρέιπφρουτ.


Christian Lacroix Noir Άρωμα σε Σπρέυ.
Ενας φρέσκος συνδυασμός σπάνιων μπαχαρικών με σκανδαλιστικές νότες Πιπερόριζας και εξωτικής Ζαφοράς αποκαλύπτει ένα πλούσιο μείγμα αισθησιακών ξύλων, λευκού κέδρου, driftwood και Vetiver.
Το άρωμα ξεκινάει με μία έκρηξη από φρέσκιες και πικάντικες νότες σκανδαλιστικής Πιπερόριζας και εξωτικής Ζαφοράς. Την τολμηρή εισαγωγή ακολουθεί η αρρενωπή και σοφιστικέ καρδιά του αρώματος από κάρδαμο και πλούσιο, σαγηνευτικό Κρίνο. Οι αισθησιακές, ξύλινες νότες λευκού κέδρου, driftwood και Vetiver, τυλιγμένες με γοητευτικές νότες musk, συμπληρώνουν αυτό το υπέροχο άρωμα.


Musk for Men Κολόνια
Eνα άρωμα ιδανικό για τον σύγχρονο άντρα, που είναι ελκυστικός, ρομαντικός, αρρενωπός και διαθέτει ξεχωριστή γοητεία. Ακαταμάχητος συνδυασμός από σταγόνες νέρολι, γιασεμιού, λεβάντας και περγαμόντου που ενώνονται με φύλλα κανέλας, πολυτελούς δέρματος και μυρτιάς. Το άρωμα συμπληρώνουν πλούσιες νότες βανίλιας, αιθέρια έλαια από armoise, ανθισμένα φύλλα πατσουλί και αισθησικό musk.


Jet Homme Άρωμα σε Σπρέυ.
Συναρπαστικό. Κομψό. Ξεχωριστό!
Ένα περίτεχνο μίγμα από Ιταλικό Περγαμόντο και φρέσκο σύκο εμποτισμένο με εξωτικό Αιγυπτιακό Λιβάνι και λευκό κέδρο.


Signature Άρωμα σε Σπρέυ.
Ενα άρωμα που φανερώνει τα βαθιά συναισθήματα και τον απόλυτο αισθησιασμό του.
Ξυλώδες – Φρουτένιο – Φρέσκο. Ένα μοντέρνο, σοφιστικέ άρωμα για τον άνδρα με στυλ που θέλει να ξεχωρίζει. Το άρωμα ξεκινάει με έναν έντονο συνδυασμό από τραγανιστό πράσινο μήλο και φρέσκο γκρέιπφρουτ από την Ιταλία, και συνεχίζει με την καρδιά, που αναμιγνύει υπέροχα εξωτικό μπαμπού και ginger. Βαθιές, αισθησιακές νότες από πατσουλί, λευκό κέδρο και ξύλο τηκ ολοκληρώνουν το άρωμα, αφήνοντας μία ανεξίτηλη εντύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου