Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Ευκαιρία Κέρδους της Avon

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας;
Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON.

Όταν γίνετε Αντιπρόσωπος ή Sales Leader της Avon έχετε το δικό σας ωράριο. θέτετε τους προσωπικούς σας στόχους και απολαμβάνετε απεριόριστα κέρδη, που επιτυγχάνονται χάριν στη δική σας ενέργεια και τον ενθουσιασμό.  Ως παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της ομορφιάς, η Avon σας παρέχει την αξιοπιστία ενός μεγάλου ονόματος, ευρεία διαφήμιση των προϊόντων της στην αγορά, συνεργασίες με σημαντικές προσωπικότητες και τη γνώση που κάνει την πώληση εύκολη και ευχάριστη σαν παιχνίδι. Η Avon αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς για την επιτυχία εκατομμυρίων Αντιπροσώπων στον κόσμο, κάθε ηλικίας, κουλτούρας και διαδρομής στη ζωή τους.

Στην Αvοn μπορείτε να ζείτε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Μπορείτε να απολαμβάνετε όχι μόνο μία νέα συνεργασία, αλλά να απολαμβάνετε ένα νέο τρόπο ζωής.

Περισσότερα από 5 εκατομμύρια Αντιπρόσωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια – γιατί όχι και εσείς;
• Μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με την Avon, χωρίς κεφάλαιο.
• Επιλέγετε εσείς τις ώρες που θα ασχοληθείτε.
• Μπορείτε να προωθείτε τα προϊόντα Avon από το σπίτι σας, χωρίς κόπο, εύκολα και ευχάριστα.
• Δε χρειάζεται να έχετε απόθεμα προϊόντων. Εάν θέλετε να πουλάτε σε πελάτες σας, επικεντρωθείτε στα προϊόντα που σας παραγγέλνουν και μιλάτε για τις ευκαιρίες της Avon για γρήγορη επιτυχία.
• Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες δυνατότητες κερδών και ανάπτυξης – Πουλήστε και μοιραστείτε την ευκαιρία της Avon με τα άτομα που προσεγγίζετε και καθοδηγήστε τα, ώστε να επιτύχετε υψηλότερα κέρδη*.
• Απολαύστε τα αποκλειστικά προνόμια της Avon – ευκαιρίες ανάπτυξης και προγράμματα δώρων, εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλά άλλα.
• Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα εύκολα, ευχάριστα και χωρίς κάποια επένδυση.

Είστε έτοιμη/ος να ξεκινήσετε;

στείλτε e-mail στο: mariaavonvolos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου