Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


In Bloom Reese Witherspoon Άρωμα σε Σπρέυ.
Η Reese ονειρεύτηκε αυτό το άρωμα, για να συμπληρώνει κάθε γυναίκα που σαγηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Αισθησιακό και κομψό, ξυπνά τις αισθήσεις με ένα μπουκέτο από άνθη γαρδένιας & πλούσιες νότες λουλουδιών, που αναδεικνύονται μέσα από ζεστούς τόνους ξύλου κεχριμπαριού & φύλλα από τσάι με άρωμα ροδάκινου.

Far Away Dreams Άρωμα σε Σπρέυ.
Ένα χαρούμενο όνειρο από τροπικά φρούτα και πλούσια λουλούδια που ενώνονται με την απαλή αίσθηση του κεχριμπαριού και του ζεστού σανδαλόξυλο.
Αιχμαλωτίστε το όνειρο


Eternal Magic Άρωμα σε Σπρέυ.
Ένα αιθέριο πορτρέτο από μεταξένια τριαντάφυλλα και λευκό κρίνο αποκαλύπτουν ένα αισθησιακό ίχνος από απαλή βανίλια και ξύλα.
Μερικές γυναίκες σας αιχμαλωτίζουν για πάντα


AROMADISIAC Άρωμα σε Σπρέυ.
Γίνετε το απόλυτο θηλυκό αποπλάνησης με τη ζεστασιά του ροζ πιπεριού, τα λουλούδια και το κεχριμπάρι.

Ungaro Άρωμα σε Σπρέυ.
Δροσερά άνθη λουλουδιών αναμειγνύονται με αισθησιακά ξανθά ξύλα.
Λουλουδάτο- Δροσερό- Ξυλώδες
Πηγαία κομψότητα και ερωτισμός που σκανδαλίζει… ένα αυθόρμητο, κομψό μείγμα από δροσερό περγαμόντο και άνθη πιπεριάς που αγκαλιάζονται από αισθησιακά ξανθά ξύλα δεμένα με κρεμώδες σανταλόξυλο.


Christian Lacroix Rouge Άρωμα σε Σπρέυ.
Μία έκρηξη μπαχαρικών και εσπεριδοειδών αποκαλύπτει μια ανθισμένη καρδιά, τυλιγμένη στα πιο αισθησιακά ξύλα κασμίρ.
Το άρωμα ξεκινάει με μία έκρηξη από έντονες, ζωηρές νότες Λευκού Πιπεριού και Πορτοκαλιού, που στη συνέχεια ενώνονται με τη θηλυκότητα της Αγριας Κόκκινης Παιωνίας. Η απολαυστική φρεσκάδα οδηγεί στην καρδιά του αρώματος που αποτελείται από πλούσιες, ξεχωριστές λουλουδάτες νότες. Οι νότες από λουλούδι Osmanthus, μπουμπούκι Γιαπωνέζικου Δαμάσκηνου και η φρεσκάδα του Αγριου Κρίνου συνδυάζονται υπέροχα, δημιουργώντας ένα βελούδινο μπουκέτο! Το άρωμα ολοκληρώνεται με τη σαγηνευτική ζεστασιά των Ξύλων Cashmere, την αγνή καρδιά του Πατσουλί και την αισθησιακή Musk.


Bond Girl Άρωμα σε Σπρέυ
Ενα αισθησιακό και μοντέρνο κοκτέιλ από φρέσκες νότες λουλουδιών, ζεστούς τόνους ξύλου και musk.
Ξυλώδες – Λουλουδάτο - Musk. Υψηλές νότες λευκού ροδάκινου και ανθούς πορτοκαλιάς συμπληρώνονται από μεσαίες νότες γιασεμιού, ορχιδέας και φρέζιας. Ζεστοί τόνοι από χρυσαφένιο κεχριμπάρι, ξύλο cashmere και πατσουλί έρχονται να ολοκληρώσουν τη βάση του αρώματος.


Far Away Άρωμα σε Σπρέυ.
Σκανδαλιστικό. Εξωτικό. Γοητευτικό.
Ανατολίτικο & Λουλουδάτο. Ενα σκανδαλιστικό μείγμα από εξωτικά λουλούδια και σανδαλόξυλο. Η πρώτη επαφή ξεκινάει με ένα μπουκέτο λουλουδιών από γιασεμί και φρέζια. Στη συνέχεια ακολουθούν νότες από το φυτό “osmanthus”, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινου και ολοκληρώνεται με απαλούς τόνους βανίλιας, αισθησιακό musk, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι.


Pur Blanca Άρωμα σε Σπρέυ.
Απαλό. Αγνό. Κομψό.
Λουλουδάτο με Ξύλινες Νότες! Οι υψηλές νότες του είναι γεμάτες από την καρδιά λευκής φρέζιας και ylang-ylang με ένα μοναδικό συνδυασμό λευκών λουλουδιών: παιωνία, τριαντάφυλλο και άνθος από σπάνιο νούφαρο. Ενώ οι βασικές νότες του γεννιούνται από μια αστραφτερή συγχορδία σανδαλόξυλου και ηλιοτρόπιου χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Jet Femme Άρωμα σε Σπρέυ.
Υπέροχο. Μοναδικό. Κομψό!
Ένα λαμπερό μίγμα από φρέσκο γκρέιπφρουτ και τροπικά άνθη αρμονικά δεμένα με την αισθησιακή αύρα του κεχριμπαριού και των εξωτικών τεκτονιών ξύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου