Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του Μαστού

Παγκόσμια Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του ΜαστούΗ Avon, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προσφέρει τη δυνατότητα βελτίωσης της ζωής των γυναικών παγκοσμίως, έχει ιδρύσει το Avon Foundation, το Παγκόσμιο Ιδρυμα για τη Γυναίκα. Τα τελευταία 50 χρόνια το Avon Foundation προασπίζει την υγεία και την ποιότητα ζωής των γυναικών μέσα από προγράμματα ενημέρωσης, πρόληψης και θεραπείας με στόχο την εξάλειψη του Νο1 εχθρού της γυναίκας που είναι ο Καρκίνος του Μαστού. Από το 1992 μέχρι το 2009 το Avon Foundation έχει προσφέρει περισσότερα από 725 εκατομμύρια δολάρια σε 50 χώρες παγκοσμίως για την εκπαίδευση, τη διάγνωση, την υποστήριξη και την επιστημονική έρευνα. Στην Ελλάδα η AVON μέσω μίας πολύπλευρης σειράς ενεργειών, υποστηρίζει δυναμικά το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.). Το πλούσιο έργο της εκφράζεται μέσα από την αγορά και χορηγία ενός μηχανήματος έγκαιρης διάγνωσης στην Ε.Α.Ε. καθώς και την αγορά και λειτουργία μίας κινητής μονάδας μαστογράφου τελευταίας τεχνολογίας.


Ένα όραμα που γίνεται πραγματικότητα
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε ότι η κινητή μονάδα μαστογράφου της Avon, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ξεκίνησε το πολύτιμο ταξίδι ζωής στη χώρα μας.

Με το ξεκίνημα αυτό, η Avon Ελλάδας αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η Εταιρία που νοιάζεται και φροντίζει τις γυναίκες, κάνοντας πραγματικότητα ένα όραμά της βαθιά ανθρώπινο και αληθινά ουσιαστικό.
Το Σεπτέμβριο η μονάδα επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο και τη Κοζάνη και προσέφερε δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες της περιοχής, μαζί με την πρόληψη και την ενημέρωση που τόσο έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου